Kuijk

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Wie is Kees Moss?

E-mail Afdrukken PDF
In het forum van Beter Onderwijs Nederland is sinds kort ene Kees Moss actief. Ik heb zijn naam genoemd in 'Een videoconferentie over a=v┬▓/r?'. Sindsdien komen mensen die op ["Kees Moss"] googelen bij mij terecht, blijkens mijn bezoekersstatistieken.

Ik heb de desbetreffende discussiedraad op genoemd forum eens bekeken en vond daar in een reactie de volgende, terechte, opmerkingen over Kees Moss:

"Kortom: een handvol onbewezen stellingen. En de schrijver ervan beticht anderen van het hanteren van drogredenen? Noemt men dat niet een gotspe?

Zou schrijver ook zo vriendelijk willen zijn om eens inhoudelijk te reageren op de kritiek? Nu blijft u het Forum bombarderen met allerlei leuke linkjes met daarin mooie dingen maar ook de nodige amateuristische bagger ("na vier minuten wordt het geluid beter") zonder feitelijk weerwoord te bieden. Althans zo ervaar ik het.

Zou schrijver verder zo vriendelijk willen zijn om zijn positie in het onderwijs duidelijk te maken? Wat is bijvoorbeeld uw eigen ervaring voor de klas - in jaren, in soort(en) onderwijs etcetera?"

'Kees Moss' heeft daar tot nog toe bij mijn weten niet op geantwoord, wat wel jammer is. Op die manier blijf je je afvragen wie hij is (en gezien het feit dat er niets over hem op internet te vinden valt, of hij ├╝berhaupt bestaat). Zodra hij antwoord gegeven heeft, kom ik hier op terug.