Kuijk

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Waarom bieden we op school aan wat we aanbieden?

E-mail Afdrukken PDF
Gisteren heb ik twee dingen geplaatst op deze website, te weten 'Moderne vreemde talen horen op de middelbare school niet thuis' op het forum en daarna 'Het belang van talenkennis wordt zwaar overschat'.

Ik zou graag gezien hebben dat er op mijn forum nu een levendige discussie over het onderwerp 'vreemde talen op de middelbare school' bezig zou zijn, maar daarvoor is mijn forum nog steeds te onbekend. Gelukkig heeft iemand een link geplaatst op NUjij.nl en daar is bij het onderwerp 'Het belang van talenkennis wordt zwaar overschat' wel enige activiteit te bespeuren.

Zo'n onderwerp lijkt me ook heel leuk voor het forum van Beter Onderwijs Nederland, maar aangezien ik daar ruzie mee heb, omdat ik niet naar mijn eigen site mocht verwijzen en dus veel te veel overbodig knip- en plakwerk zou moeten doen, plaats ik daar niets meer. Nou ja, er lopen op dat forum vooral veel mensen rond met een hang naar een geïdealiseerd verleden, is mijn indruk, aangevuld met een enkeling die als tegenwicht de huidige onderwijsvernieling verdedigt, dus de kans dat iemand hier al eens serieus over nagedacht heeft, is tamelijk klein. Toch zou zo'n discussie wel leuk geweest zijn: onderwijzers onder elkaar die elkaar (en voornamelijk mij) voor gek verklaren, omdat er een fundamentele vraag aan de orde komt: "Waarom bieden we op school aan wat we aanbieden?"

Discussieer mee op het forum: 'Waarom bieden we op school aan wat we aanbieden?'.