Kuijk

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

En inderdaad: alles ongelezen bij het oud papier

Op 18 november beschreef ik in 'De oogst van een bezoekje aan 'Dé Onderbouwmanifestatie' ' wat ik allemaal meegenomen had van 'Dé Onderbouwmanifestatie'.

Ik besloot dat stukje met:

"En dan te bedenken dat ik ook nog een en ander heb laten liggen. Mocht er tussen dit materiaal iets zitten dat de moeite van het bespreken waard is, dan zal ik dat zeker doen, maar met dit soort dingen is het meestal zo dat je er eerst wekenlang niet aan toe komt, om vervolgens de hele stapel ongelezen bij het oudpapier te donderen (zonder de CD-ROMs natuurlijk. Die komen meestal op de grote stapel ongebruikte CD-ROMs terecht)."
Toen ik vandaag op zoek was naar een brief, die achteraf een stuk minder belangrijk bleek dan ik dacht, doch dit terzijde, kwam ik de hele stapel weer tegen. En ik bleek gelijk gehad te hebben: de hele zooi ligt nu ongelezen bij het oud papier, behalve de CD-ROMs. Die bevinden zich nu op de grote stapel ongebruikte CD-ROMs, waar ik ooit nog eens iets kunstzinnigs mee hoop te doen, omdat ze zo mooi glimmen. Of ik maak er een mooie mobile van.