Kuijk

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Gebouwd door Kuijk

E-mail Afdrukken PDF

Op sommige door mij gemaakte websites en webpagina's kunt u een plaatje aantreffen met de sterke tekst "Gebouwd door Kuijk". Oorspronkelijk verwees de bijbehorende link naar 'Websites bouwen met HTML, CSS, PHP en MySQL', maar inmiddels heb ik hem gericht op 'Websites', alwaar zich op dit moment de volgende wervende tekst bevindt:

"Het maken van een website is niet moeilijk en iedereen kan het.

Iedereen kan in principe een website maken, want het is niet moeilijk. Je moet je er alleen wel even in verdiepen en als je dat gedaan hebt, kost het daadwerkelijke bouwen nog best wat tijd. Vandaar dat het voor de meeste mensen en bedrijven al gauw loont om het bouwen en onderhouden van een website uit te besteden.

Wilt u wel een eigen website of webpagina hebben, maar wilt u niet zelf gaan zitten ploeteren om die website of webpagina te maken? Neem dan gerust contact met mij op, zodat we kunnen vaststellen wat ik voor u zou kunnen betekenen. Ik heb ervaring met onder andere HTML (vanaf versie 2.0), CSS, PHP, MySQL, Joomla en Wordpress. En voor het geval dat u niets zegt: daar kun je heel aardige websites mee bouwen.
"

Ik heb er een tellertje opgezet en tot mijn genoegen heb ik kunnen constateren dat er al bezoekers geweest zijn (en ik was het niet eens allemaal zelf). Binnenkort zullen de nieuwe opdrachten dan ook wel binnenstromen.