Kuijk

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Loonstrookjes

E-mail Afdrukken PDF

In 'Wat bezielt zo iemand?' zei ik, onder andere:

"[...] als de anonymus die de vraag geplaatst had niet iets verderop mijn naam genoemd had, had ik er geen woord meer aan vuil gemaakt. Aangezien de desbetreffende persoon echter gemeend heeft mijn naam te moeten noemen, heb ik toch maar even een reactie achtergelaten [...]"

Ook zei ik:

"[...] met een onbekende die iets met je te verhapstukken meent te hebben, weet je het natuurlijk nooit [...]"

We zijn nu bijna twee jaar verder en, om het woord nooit maar eens te herhalen: van de desbetreffende idioot heb ik nooit meer wat vernomen, wat niet wegneemt dat de hele flauwekuldiscussie in kwestie ook nooit van internet verdwenen is. Het zij zo, of om het verkeerd maar wel leuker te formuleren: soit erover. Intussen heb ik wel last gehad van een andere relatief onbekende, die mij begon te stalken nadat ik, in mijn hoedanigheid van eigenaar en contactpersoon van de actuele satirische (of althans als zodanig bedoelde) site Opinieleiders.nl geweigerd had een als vervelend opgevat stukje te (laten) verwijderen. Haar naam is Yvonne van Hertum en voor haar conflict met mij, Cpt. Iglo en de voltallige redactie van Opinieleiders.nl verwijs ik u naar 'Yvonne van Hertum'.

Onlangs is mevrouw van Hertum definitief veroordeeld tot zeven weken gevangenisstraf en naar aanleiding daarvan heb ik haar per email een aantal vragen gesteld, wat ik misschien beter niet had kunnen doen, want daar kan mevrouw van Hertum niet tegen, tegen vragen waarop ze een eenvoudig antwoord moet geven dat niet in haar straatje past. In zo'n geval kiest ze voor de zogeheten 'vlucht voorwaarts', ook wel bekend als 'de poging tot moord op de boodschapper', of, vooral in haar geval, het wild en in den blinde om zich heen schoppen in de hoop de vragensteller op zijn minst te raken en liefst monddood te maken. Dat lukt nooit, maar ze blijft het proberen.

Ik heb geen zin om hier al te veel woorden aan het mens vuil te maken (haar beide sites, yvonnevanhertum.com en stopkinderseks.com, trekken gezamenlijk nog geen tien bezoekers per dag, dus dat gaat echt helemaal nergens over) en ik wil op dit moment dan ook alleen even reageren op twee van haar stokpaardjes, mij betreffende.

Stokpaardje 1: ik zou ooit ontslagen zijn op een lagere school. Reactie: Ik ben nog nooit ergens ontslagen, dus ook niet op een lagere school. Dat lijkt me duidelijk.
Stokpaardje 2: ik zou een "uitkeringstrekker" zijn. Reactie: Afgezien van het feit dat uitkeringen in Nederland verstrekt worden aan mensen die daar recht op hebben en dat uitkeringen in dier voege een groot goed zijn: ik ben geen "uitkeringstrekker". Ik ontvang dus geen uitkering. En als mevrouw van Hertum denkt dat ik dat voor haar zou moeten bewijzen, dan heeft ze het mooi mis. Ze krijgt mijn loonstrookjes dus niet te zien, hoe graag ze ook zou willen. En mijn factuurtjes al evenmin. Om van mijn banksaldo nog maar te zwijgen. Hahahahahaha. Sorry.

A propos Opinieleiders.nl: zoals ik al eerder heb gezegd is het mijn bedoeling die site te professionaliseren. Daarbij kies ik bewust voor de weg van de geleidelijkheid, wat betekent dat het blog, dat tot voor kort de hele site wás, gewoon blijft bestaan en dat de (gesponsorde) stukken van de nieuwe externe opinieleiders langzaam ingefaseerd worden, opdat we de oude lezers niet kwijtraken en wel nieuwe lezers winnen.