Kuijk

Verzoek aan Peter Breedveld om laster over Arnold Kuijk van FrontaalNaakt.nl te verwijderen

Peter Breedveld is een gefrustreerde middelbare man die een polemist is in 't diepst van zijn gedachten, maar dan ook alleen daar en nergens anders. Op de website Opinieleiders.nl, waarvan ik de eigenaar ben, is de afgelopen jaren uitgebreid aandacht aan hem besteed (zie Peter Breedveld en Peter Breedveld en de Twitternazis).

Omdat Peter Breedveld wel een grote mond heeft, maar er niet tegen kan als hij weerwerk krijgt, schrijft hij regelmatig lelijke stukjes over de mensen die hij als zijn vijanden ziet. In een van die stukjes, te weten 'De extreemrechtse terreur van Twitter-troll Ans Aarsema' word ik niet alleen genoemd, maar ook belasterd, reden voor mij om meneer Breedveld het volgende mailtje te sturen:

Breedveld,

In je stukje 'De extreemrechtse terreur van Twitter-troll Ans Aarsema' heb je een lasterlijke passage over mij opgenomen. Dat is niet netjes van je en ik verzoek je dan ook vriendelijk die passage te verwijderen. Het gaat om de volgende tekst:

"Arnold Kuijk alias Captain Iglo is één van de gestoordste. Hij heeft in het verleden verschillende mensen gestalkt, maar de laatste jaren houdt hij zich uitsluitend met mij bezig. Hij heeft een website die hij volkalkt met rotzooi over mij."

1) Ik heb nog nooit iemand gestalkt en dat weet je best (of je zou het KUNNEN weten, in ieder geval).

2) Ik houd mij zeker niet uitsluitend met jou bezig en heb dat nooit gedaan ook.

3) Het forum 'Peter Breedveld en de Twitternazis' (http://www.opinieleiders.nl/forum/viewforum.php?f=2) waar je naar verwijst is maar een deel van een groter forum en dat is maar een klein deel van de website Opinieleiders.nl (waarvan ik de eigenaar ben). Ook dat zou je kunnen weten.

De bestaansreden van het forum is overigens de volgende, voor het geval je dat even gemist hebt:

"Peter Breedveld heeft Arnold Kuijk, de eigenaar van Opinieleiders.nl, heel erg boos gemaakt door het Twitteraccount @ArnoldKuijk te laten schorsen.
Omdat Twitter geen goede beroepsprocedure heeft en de kans bestaat dat Peter Breedveld ook in de toekomst met zijn virtuele knokploeg bezig blijft, heeft Arnold Kuijk besloten dat een eigen forum handig zou kunnen zijn. Dit is dat forum. Dank u." (zie http://opinieleiders.nl/forum/viewtopic.php?t=1)

4) Mijn persoonlijke website is 'Kuijk' op http://arnoldkuijk.nl/.

Mocht je besluiten om de passage te laten staan, dan zal ik overwegen naar de politie te gaan en een aantekening te laten maken bij mijn poging tot aangifte van bedreiging (zie 'Aangifte tegen Peter Breedveld geweigerd' http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=42988), want die zouden ze bewaren. Weliswaar verwacht ik niet dat ze er dan eindelijk wel iets mee doen, maar je kunt niet weten.

Zou je verder je lezers willen verzoeken mij niet meer te bellen? Hun telefoontjes zijn zonde van iedereen zijn tijd, dacht je niet?

Voor het overige ben ik van mening dat de VU Amsterdam jou moet ontslaan en dat je dringend op zoek moet naar professionele psychiatrische hulp.

Kuijk